Fysio in Hengelo (Gld)

Het menselijk lichaam is onze specialisatie, als fysio in Hengelo (Gld). De fysiotherapeuten die binnen de praktijk werken zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetenschap van de fysiotherapie. Men volgt geregeld een cursus om de kennis up-to-date te houden.

De therapeuten welke werkzaam zijn in de praktijk zijn op dagelijkse basis bezig met klachten die te maken hebben met sport, werk of andere beweging in dagelijkse situaties in het leven.

Mocht je in de omgeving van Hengelo (Gld) wonen, dan kun je voor een behandeling van klachten bij de fysiotherapeut het best langskomen bij Janssen van Dijke. Dagelijks helpen onze fysio’s mensen uit de omgeving met hun klachten. Binnen de praktijk zijn er veel specialisaties aanwezig:

  • bekkenbodem fysiotherapie
  • dry needling
  • manuele therapie
  • sportfysiotherapie

Wanneer je klachten hebt dan wordt er gekeken naar je klacht, op basis hiervan wordt de best passende behandelmethode gekozen.

Waarom je kiest voor Janssen van Dijke in Hengelo (Gld)

Bij Janssen van Dijke krijgen we gemiddeld een beoordeling van 9,2. Het leveren van de beste zorg is ons speerpunt, iedere klacht wordt uniek behandeld door een behandelplan dat we speciaal voor jou op maat maken.

Jouw dagelijkse situatie is er namelijk één waar er geen twee van zijn. Jouw dagelijkse activiteiten zoals werk en vrijetijdsbesteding hebben namelijk invloed op het functioneren van je lichaam en ook de klacht waar je mee loopt. Rekening houden met dergelijke voorwaarden is dus belangrijk.

Theorie en praktijk wordt binnen de vestiging in Hengelo (Gld) gecombineerd. Middels jarenlange ervaring en de specialisaties van de fysiotherapeuten kunnen we hoge kwaliteit fysiotherapie bieden. Wanneer je voor het eerst komt bij de fysio dan wordt er uitgebreid besproken hoe we te werk gaan en wat er komen gaat tijdens de behandeling van jouw specifieke klacht.

Uiteraard geven we je ook een verwachting van de behandelduur, zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast bespreken we, wanneer je voor het eerst langskomt, hoe de behandeling ongeveer zal verlopen en hoe we te werk gaan.

De fysio’s staan voor je klaar en kunnen je op zeer korte termijn helpen bij je klacht.