Het verschil tussen een berkey en Aqualive waterfilter

Ben jij opzoek naar de beste waterfilter, maar weet je niet goed waar je moet zoeken? Dan kan het lezen van deze tekst misschien de oplossing voor jou zijn. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden als het gaat om waterfilters. Elke waterfilter heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Als je opzoek bent naar een waterfilter, is het verstandig om advies te vragen over de verschillende mogelijkheden aan een bedrijf die waterfilters verkoopt. Twee bekende waterfilters waar je uit kunt kiezen zijn berkey en Aqualive, ik ga deze twee waterfilters verder toelichten in deze tekst.

Wat is een Berkey waterfilter?

Berkey Waterfilter is een van de meest geavanceerde waterfiltratie systemen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Deze filter is speciaal ontworpen om verschillende soorten verontreinigingen zoals pesticiden, chloor, pathogenen, medicijnresten, fluorkoolstof, THM’s, herbiciden en andere verontreinigingen die aanwezig kunnen zijn in het leidingwater te verwijderen. Door de unieke zwarte filterelementen, die zijn gemaakt van een speciale koolstof met een hoge absorberende capaciteit, wordt het water gereinigd en gedesinfecteerd. De filterelementen kunnen tot wel 6.000 liter water filteren voordat ze vervangen moeten worden. Berkey Waterfilter is daarom een uitstekende oplossing voor het verkrijgen van schoon en gezond drinkwater. Lees zelf meer op berkey waterfilter review.

Wat is een Aqualive waterfilter?

Aqualive is een innovatief waterfilter dat schoon en gezond water biedt voor elke woning. Het is ontworpen om de kwaliteit van het water te verbeteren door de meest voorkomende verontreinigingen te verwijderen. Aqualive maakt gebruik van geavanceerde technologie om zuiver water te produceren door middel van een vierstaps proces. In het eerste stadium wordt het water gefilterd om de grove deeltjes te verwijderen. Vervolgens wordt het water gezuiverd met een geavanceerd koolstof-filtersysteem dat schadelijke chemische verbindingen en bacteriën verwijdert. Aqualive is in staat om meer dan 99% van de verontreinigingen te verwijderen, waardoor het water veel schoner en gezonder is dan het water uit de kraan.