Alles over nano mineralen die je nodig hebt

Wist je dat ons lichaam mineralen nodig heeft om goed te kunnen functioneren? Je hebt vast en zeker wel eens iets gelezen of gehoord over mineralen, zoals zink, ijzer en magnesium. Deze mineralen zitten in ons lichaam en het heeft ze ook hard nodig! Ze kunnen helpen bij een goede bloedcirculatie, spijsvertering en ze versterken botten en tanden. Supplementen bevatten nano mineralen die je kunt nemen om je lichaam te helpen versterken. In onze blog vertellen we hier meer over.

Waar nano mineralen vandaan komen

Nano mineralen komen uit de natuur. Ze zitten verborgen in gesteente dat gewonnen kan worden en ze komen het vaakst voor in vruchtbare grond. Door plantaardige producten te eten en te drinken krijgen we de benodigde mineralen binnen, maar als we ongezond eten en drinken en producten uit de Schijf van Vijf negeren, is de kans groot dat je een tekort ontwikkelt. Dat is op te lossen door supplementen te nemen. Specifieke voedingssupplementen met nano mineralen kunnen klachten verhelpen, voorkomen en zelfs het lichaam versterken. Welke mineralen heb je nodig?

  • Nano zilver helpt bacteriën en andere indringers de kop in te drukken en het is in de vorm van zilverwater verkrijgbaar. Ziekmakende schimmels, bacteriën en virussen krijgen nauwelijks kans om je ziek te maken. Je kunt nano zilver gebruiken als je medische klachten hebt. Denk aan klachten, zoals acne, chronische ontstekingen, keelpijn, verkoudheid en darmklachten.
  • Heb je stress of last van depressies? Of lijd je aan ADD of ADHD? Dan kan nano platina een positieve werking hebben. Nano platina helpt om de mentale gezondheid te verbeteren. Je zou eventueel ook nano platina kunnen gebruiken als je last hebt van concentratieproblemen.
  • Nano goud is de meest complete soort en nano goud helpt bij verschillende zaken. Zo kun je veroudering van de huid tegengaan en het is ook effectief als ontstekingsremmer. Nano goud kan ook de hersenfuncties verbeteren.

Hoe in te nemen?

Nano mineralen bestaan uit elementaire deeltjes die in zuiver water zijn opgelost. Maar nano mineralen zijn niet alleen in vloeibare vorm verkrijgbaar. Ze worden ook verwerkt in crèmes en sprays. Het is bewezen dat het menselijk lichaam mineralen razendsnel opneemt. Vooral als het is opgelost in zuiver water. Na inname of wanneer je het aangebracht, komen de mineralen vrijwel direct in de bloedbaan terecht. Daarom zijn ze ook zeer effectief! 

Supplementen met nano mineralen kopen? Hier kun je terecht

Wil je nano mineralen gebruiken en ben je benieuwd waar je de supplementen kunt kopen? Het is een feit dat je ze in verschillende soorten en prijsklassen kunt aanschaffen. Je kunt ze online bestellen, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij drogisterijen en natuurwinkels. Zelfs bij een aantal supermarkten. Voordat je begint is het wel belangrijk dat je advies inwint. Bij een erkende drogist, de apotheker of een huisarts. Dan weet je ook zeker of het een goede keuze is om met supplementen met nano mineralen te beginnen. Een huisarts kan eventueel en op basis van een bloedonderzoek besluiten om een voedingssupplement voor te schrijven.